Tag Archives: targat e personalizuara

Blendi Gonxhe: Targat e personalizuara do jenë shumë të shtrenjta. Rinovimi i patentës, çdo 15 vjet

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit të Transportit Rrugor, Blend Gonxhja, i ftuar në “Dita Jonë” në “A2CNN” foli në lidhje me ndryshimet e pritshme dhe risitë që pritet të ndodhin së shpejti sa i përket Kodit Rrugor. Gonxhja u shpreh shpresëplotë që këto ndryshime do të ndodhin, pasi sipas tij janë një e mirë ndaj qytetarëve, të cilët tanimë do …

Read More »