Tag Archives: tanket Leopard 2

Zelensky mirënjohës për tanket “Leopard 2”, por paralajmëron: Sasia dhe koha e dorëzimit janë kritike

Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky ka shprehur mirënjohjen e tij ndaj Gjermanisë, e cila ka vendosur ta furnizojë me 14 tanke “Leopard 2”. Në një intervistë ekskluzive për Sky News, presidenti ukrainas paralajmëroi se sasia dhe koha e dorëzimit të automjeteve është kritike për vendin e tij. “Unë do të doja të falënderoja Gjermaninë, Britaninë dhe Shtetet e Bashkuara që …

Read More »