Tag Archives: takim ne Kamez

Rama nga Kamza: Ndryshimet që shihni sot tregojnë që nuk jemi të gjithë njësoj, vota bën diferencën

Kryeministri Edi Rama gjatë takimit me të rinjtë në Kamës, ka theksuar se qytetarët me votën e tyre mund të ndryshojnë realitetin. Rama theksoi se sot faktet flasin qartë se kush ka punuar dhe kush jo. Sipas tij ndryshimet që kanë ndodhur në Kamëz por edhe në të gjithë Shqipërinë tregon qartë se jo të gjithë janë njëso. Për Ramën …

Read More »