Tag Archives: sundimi i ligjit

Sundimi i ligjit – Çfarë do të thotë dobësimi i tij në mbarë botën

“Rule of Law Indexs” vazhdon të bjerë për të pestin vit radhazi. Ai mat gjendjen e shtetit ligjor në mbarë botën, si në çështjen e të drejtave themelore. Është mbrëmje, televizori është ndezur. Papritur njerëz të armatosur gjenden në derë. Ata hyjnë brenda, kontrollojnë shtëpinë. Janë policë dhe ushtarë me rroba civile. Ata marrin me vete djalin e familjes dhe …

Read More »