Tag Archives: Stuhi të forta

Stuhi të forta, humbin jetën 4 persona në Evropë dhe një 9-vjeçar

GJERMANI DW shkruan se sistemi i stuhisë, i cili njihet si Nadia në Gjermani dhe Malik në vende të tjera, u intensifikua një ditë më parë duke sjellë erëra të nivelit të stuhisë ndonjëherë në brigjet e Detit të Veriut dhe Detit Baltik. Një stuhi e fortë vazhdoi të godasë Evropën veriore të dielën, duke shkaktuar valë të mëdha bregdetare dhe …

Read More »