Tag Archives: stabile

“Situata nuk është stabile”, Zvicra kërkon ta shtojë praninë ushtarake në Kosovë

Këshilli Federal i Zvicrës i ka kërkuar Parlamentit Zviceran që të zgjasë praninë e detashmentit ushtarak paqeruajtës zviceran në Kosovë deri në vitin 2026 dhe gjithashtu “t’i japë asaj njëfarë lirie për sa i përket personelit”. “Situata aktuale atje mbetet e paqëndrueshme”, thuhet në kërkesën e Këshillit njofton Radio Televizioni shtetëror i Zvicrës. “Për NATO-n, angazhimi i Forcës së Kosovës …

Read More »