Tag Archives: Spektakël propagande

Kongresi i PS, Tabaku: Spektakël propagande për suksese imagjinare

Spektakël propagande e cilëson deputetja demokrate Jorida Tabaku, Kongresin e PS-së që u zhvillua një ditë më parë. Ajo vë theksin te kriza ekonomike me të cilën po përballen shqiptarët, ndërsa thotë se situata do rëndohet, pasi shumë shpejt qytetarët do ta paguajnë më shtrenjtë borxhin publik që qeveria ka marrë për luksin dhe për PPP-të. “Qeveria vazhdon të bëj …

Read More »