Tag Archives: Spanja është një nga kombëtaret

Spanja është një nga kombëtaret me të ardhmen më të ndritur

Spanja është një nga kombëtaret me të ardhmen më të ndritur nëse marrim parasysh moshën dhe talentin që kanë futbollistët të cilët janë pjesë përbërëse e “Furisë së Kuqe”. Kjo u pa edhe në miqësoren ndaj Shqipërisë ku lojtarë si Pedri, Gavi, Ferran Torres apo edhe Dani Olmo zotërojnë një potencial të madh, ndërsa dallojnë në aspektin teknik më shumë …

Read More »