Tag Archives: Sot 13 vite

Sot 13 vite nga anëtarësimi i Shqipërisë në NATO

1 Prilli shënon sot 13 vite nga anëtarësimi i Shqipërisë në Organizatën e Traktatit të Atlantikut të Veriut, e njohur ndryshe si NATO. Shqipëria u pranua si vend aspirant në NATO, në vitin 1999, duke hyrë në një fazë me angazhime të intensifikuara të shtetit shqiptar dhe përkrahjen e ndërkombëtarëve. Po në të njëjtin vit, Shqipëria paraqiti për herë të …

Read More »