Tag Archives: shtrihet

“Lufta e Putin-it mund të shtrihet edhe në ndonjë vend të NATO-s”

“Sulmet ndaj Italisë? Një tjetër shenjë se Putin-i është gjithnjë e më nervoz dhe për këtë arsye gjithnjë e më i rrezikshëm. Tani po shtohen shanset që lufta të prekë ndonjë vend të NATO-s”. Politologu dhe themeluesi i qendrës studimore Eurasia Group, Ian Bremmer, e parashikon dimrin që po vjen “plot rreziqe”. Sipas tij, rusët po kuptojnë gjithnjë e më …

Read More »