Tag Archives: Shtrenjtimi i biletës

Shtrenjtimi i biletës, 100 lekë më shumë për linjat mes qyteteve në Lushnje

Udhëtarët në Lushnje ankohen për çmimin e rritur të biletave. Sipas tyre janë rritur çmimet në destinacionet e njësive administrative dhe ndërqytetase me rreth 30 për qind. Kështu në krahasim me një javë më parë, për të shkuar na Lushnja në Fier udhëtarët paguajnë 100 lekë më shumë. Bileta nga 300 lekë u bë 400 Ndërsa në njësitë administrative, çmimet …

Read More »