Tag Archives: “Shqiptarët s’janë kriminelë”

“Shqiptarët s’janë kriminelë”, emigrantët protestë në Londër: Të japë dorëheqjen Suella Braverman dhe të kërkojë falje

Më shumë se 3 mijë shqiptarë janë bërë bashkë dhe kanë protestuar në Londër kundër diskriminimit nga mediat dhe segmente politike angleze. Shqiptarët kanë protestuar në orën përballë Westminsterit në Londër, ndërsa kanë mbajtur në duar flamuj kuq e zi. Nuk kanë munguar as këngët patriotike shqiptare. Të veshur kuqezi dhe me pankarta në duar, shqiptarët kërkojnë dorëheqjen e ministres …

Read More »