Tag Archives: “Shqiptarët po punojnë për ‘Shqipërinë e Madhe’”

“Shqiptarët po punojnë për ‘Shqipërinë e Madhe’”, ministri serb: Perëndimi hesht

Dialogu thelbësor është ngarkuar nga mungesa e çdo interesi dhe vullneti të Prishtinës për të zbatuar atë se çfarë është miratuar deri tani me detyrimin e tyre, e cila është krijimi i Asosacionit të Komunave Serbe në përputhje me Marrëveshjen e Brukesit. Beogradi po angazhohet, por Prishtina ka thënë publikisht se nuk do ta miratojë atë. Prishtina u përpoq të …

Read More »