Tag Archives: Shqiptarët ende skeptikë

Shqiptarët ende skeptikë ndaj SPAK dhe BKH

Nga EDUARD ZALOSHNJA Gjatë fjalimit të tij në Kongresin e PS-së dhe në konferencën e shtypit pas tij, Kryeministri Rama i bëri thirrje të drejtpërdrjeta SPAK-ut, që të tregohet më agresiv në goditjen e politikanëve më të lartë të vendit. Ai aludoi haptazi se perceptimi ndër shqiptarët e thjeshtë është se SPAK- po merret “me arka peshku e zgjerime dritaresh …

Read More »