Tag Archives: Shqipëria vend burimi

Zëri i Amerikës: Dyshime si do kontrollohet procesi, Shqipëria vend burimi i hashashit

Shqipëria pritet të lejojë shumë shpejt kultivimin, përpunimin dhe eksportimin e kontrolluar nga shteti të cannabis sativa për arsye mjekësore, pa legalizuar përdorimin vetjak. Kështu deklaroi sot kryeministri Edi Rama në përfundim të Këshillimit të parë Kombëtar, një anketim masiv që qeveria ndërmori për 3 muaj përmes postës dhe internetit. Mbi 60 për qind të qytetarëve të anketuar vullnetarisht dhe …

Read More »