Tag Archives: Shqipëria e varur nga importi i naftës

Shqipëria e varur nga importi i naftës, ekspertët për VOA: Ka një abuzim, jemi të shqetësuar!

Shqipëria është një vend prodhues i naftës dhe në të kaluarën arrinte të përpunonte një pjesë të saj në vend, duke plotësuar disa nevoja në treg për hidrokarbure. Por gjatë tre dekadave të fundit, abuzimi dhe keqmenaxhimi i këtij sektori ka sjellë, që sot vendi të varet krejtësisht nga importi. Qytetarët po e paguajnë këtë keqmenaxhim me çmimin e lartë …

Read More »