Tag Archives: Shqipëria dënon

Shqipëria dënon sulmin në Izrael

Ministrja e Punëve tëe Jashtme e Shqipërisë, Olta Xhaçka, ka dënuar sulmin në Izrael ku humbën jetën pesë persona. “Ne qëndrojmë me Izraelin kundër këtyre sulmeve barbare. Vrasja e qytetarëve të pafajshëm kurrë s’duhet të jetë përgjigje”, ka shkruar ajo. “Në lutjet dhe mendimet tona janë familjet e viktimave”. Xhaçka është shprehur se mbështesin çdo hap drejt procesit të një …

Read More »