Tag Archives: shpjegime

Rrumbullaku për vdekjen e Lear Kurtit: Do të jap shpjegime brenda 48 orëve. Respektoni mundin e gjakun e policëve

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku ka deklaruar se është i gatshëm të përgjigjet për rastin e vdekjes së 32-vjeçarit Lear Kurti. Gjatë seancës dëgjimore të thirrur nga disa deputetë në Komisionin e Sigurisë, Rrumbullaku tha se do të flasë brenda 48 orësh për këtë ngjarje, teksa bëri thirrje që të rrespektohet mundi dhe puna e punonjësve të …

Read More »