Tag Archives: shorti i Botërorit

Hidhet shorti i Botërorit ‘Katar 2022’: Shqiptarët e Zvicrës kundër Serbisë; Spanja përballet me Gjermaninë

Hidhet shorti i Botërorit 2022 në Doha të Katarit. Nga hedhja e goglave janë përcaktuar 8 grupet me nga 4 skuadra. Nuk kanë munguar grupet e forta të dala nga shortit, ku spikat grupi ku është Zvicra, pasi do të përballet me Serbinë, Brazilin dhe Kamerunin. Po ashtu, dy skuadrat e fuqishme Gjermania dhe Spanja u pozicionuan në grupin E …

Read More »