Tag Archives: Shkurtit

Ukraina paralajmëron samit të BE-së në Kiev gjatë Shkurtit

Ukraina dhe Bashkimi Evropian do të mbajnë një samit në Kiev më 3 shkurt për të diskutuar mbështetjen financiare dhe ushtarake, tha zyra e Presidentit Volodymyr Zelensky, por BE-ja të martën nuk e konfirmoi lokacionin e samitit. Zelensky diskutoi detajet e takimit të nivelit të lartë me Presidenten e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen në telefonatën e tij të …

Read More »