Tag Archives: SHBA “paralizohet”

SHBA “paralizohet” nga i ftohti ekstrem

Temperaturat për muajin janar kanë arritur një nivel të lartë historik në një numër vendesh në të gjithë Evropën. Në Varshavë dhe Poloni temperaturat kanë arritur 18.9C, ndërsa Bilbao, Spanjë, deri në 25.1C , më shumë se 10C mbi mesataren. Moti i butë evropian vjen pasi Amerika e Veriut përballet me stuhi më të forta, që la më shumë se …

Read More »