Tag Archives: SHBA “nuk e harron” Kosovën

SHBA “nuk e harron” Kosovën, 3 milionë dollarë shtesë për pandeminë

Shtetet e Bashkuara i dërguan Kosovës 3 milionë dollarë ndihmë shtesë për të përballuar situatën e rënduar prej pandemisë së Covid 19. Zyrtarë amerikanë sqaruan se “kjo ndihmë do të mbështesë forcimin e mbrojtjes së fëmijëve të cenueshëm që janë goditur nga pandemia dhe do të sigurojë vazhdimësinë e ofrimit të shërbimeve themelore sociale.Ajo gjithashtu do të përmirësojë shërbimet në …

Read More »