Tag Archives: SHBA i kërkon Malit të Zi

SHBA i kërkon Malit të Zi t’i bashkohet ‘Ballkanit të Hapur’

Aleatët perëndimorë po u bëjnë thirrje autoriteteve malazeze të ndryshojnë mendje dhe t’i bashkohen nismës ekonomike të Ballkanit të Hapur, të krijuar nga qeveritë e Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë , por kufijtë më pak të sigurt do të sjellin rreziqe, paralajmëroi analisti Zlatko Vujovic, kreu i Qendrës për Monitorim dhe Kërkim, CEMI. “Aleatët e SHBA-së po tregojnë dëshirën …

Read More »