Tag Archives: seanca 6 dhjetor

“Fati” i PD-së vendoset më 6 dhjetor (nëse nuk shtyhet dhe atëhere)

Shtyhet sërish seanca gjyqësore e caktuar për këtë të enjte në Gjykatën e Apelit për statutin e PD, ankimim i bërë nga grupi i demokratëve të drejtuar nga Enkelejd Alibeaj. Në një njoftim për mediat, Gjykata e Apelit bën me dije se seanca sot nuk u zhvillua, per shkak se perfaqesuesi ligjor, ka depozituar kerkese per shtyrje seance. Seanca e …

Read More »