Tag Archives: së vendit tonë

Televizioni gjerman i dedikon një dokumentar faunës së vendit tonë

Për bukurit  e trevave shqiptare është shkruar shkrimtarë botërore si Edit Durham, Bajroni, Eduart Liri etj.  Përveç bukurive natyrore dhe traditave vendase fauna është një tjetër aset i vendit tonë për tu pasur zili së fundi televizioni gjerman ARD i ka kushtuar një film dokumentar gjallesave të egra në Shqipëri, duke e cilësuar vendin tonë “plot sekrete dhe thesare natyrore …

Read More »