Tag Archives: së ujërave në Bulqizë

Shpërthen tubacioni i linjës së ujërave në Bulqizë

Një shpërthim i tubacionit të linjës së ujërave të bardha ka ndodhur në Bulqizë. Edhe pse Bulqiza furnizimin me ujë e ka me vetërrjedhje, banorët e  e lagjes se Vjetër  dhe atë te Re furnizohen me orarë të reduktuar. Por përtej kësaj, sot në lagjen “Minatori” një nga linjat kryesore te ujit ka shpërthyer duke rrezikuar jetën e banorëve. Një …

Read More »