Tag Archives: Sa dado ka Kate Middleton

Sa dado ka Kate Middleton për tre fëmijët e saj?

Dukesha e Kembrixhit ka një familje me tre fëmijë, Lous, Princin George dhe Princeshën Charlotte. Sigurisht, askush nuk pret që Kate të ulet në shtëpi dhe të ndryshojë pelenat si një grua tipike e përditshme, por ajo ka shumë ndihmë. Mirëpo, nuk ka aq sa imagjinojmë. Shumë nëna mund të mendojnë se Dukesha ka një “ushtri” dadosh por jo, ajo …

Read More »