Tag Archives: Rutina ditore

Rutina ditore e ish-presidentit Barack Obama

Si personi i parë me ngjyrë që fitoi presidencën e Shteteve të Bashkuara, Barack Obama është një nga liderët më të paharrueshëm botëror. Presidenti u prezantua si një udhëheqës i sigurt, madhështor i botës së lirë dhe ndoshta folësi më i mirë që ka zbukuruar ndonjëherë dhomën e shtypit në Shtëpinë e Bardhë. Mandati i Barack Obamas ishte i dukshëm, …

Read More »