Tag Archives: “Rusia do të bëhet zot i botës”

“Rusia do të bëhet zot i botës”, çfarë parashikoi Baba Vanga për vitin 2022

Baba Vanga, një grua e verbër nga Bullgaria që besohet se është në gjendje të parashikojë të ardhmen, kishte një listë të gjatë parashikimesh për këtë vit, duke përfshirë luftën midis Rusisë dhe Ukrainës. Ky parashikim duket se është realizuar, shkruajnë mediat e huaja. Thuhet se parashikimet e sja kanë rezultuar të sukseshme në masën 85%. Baba Vanga kishte parashikuar sulmet …

Read More »