Tag Archives: rrugen evropiane

Tanja Fajon: Nëse Mali i Zi nuk kthehet në rrugën evropiane, pasojat do të jenë të pashmangshme

Ministrja e Punëve të Jashtme të Sllovenisë, Tanja Fajon paralajmëroi politikanët malazezë se nëse nuk lëvizin në drejtimin e duhur dhe nuk kthehen në rrugën e integrimit evropian, pasojat do të jenë të pashmangshme për Malin e Zi. Në një intervistë për mediumin malazez “Pobjeda”, Fajon tha se nuk do të komentojë se kush duhet apo kush nuk duhet të …

Read More »