Tag Archives: rrit peshën

Shqipëria, rrit peshën më të madhe në Europë të ndërtimit në ekonomi

Si në asnjë vend tjetër të Europës, në Shqipëri vetëm ndërtohet pa fund. Ndërtimi, vit pas vit, po shndërrohet në një sektor me peshë në ekonominë vendase. Një pjesë e konsiderueshme e fondeve të lira në ekonomi po orientohen në këtë sektor kryesisht në banesa rezidenciale në Tiranë dhe hotele në bregdet. Këto zhvillime e kanë bërë Shqipërinë me peshën …

Read More »