Tag Archives: rreth 13 mln të tjerë

OKB: 2.8 mln ukrainas janë larguar nga vendi, rreth 13 mln të tjerë janë bllokuar

Më shumë se 3.8 milionë njerëz janë larguar nga Ukraina, thotë OKB. Ndërsa 6.5 milionë të tjerë janë të zhvendosur brenda vendit. Gjithashtu bën me dije se rreth 13 milionë ukrainas janë bllokuar në zona luftimi dhe nuk mund të largohen. Rreth 160,000 prej tyre janë në qytetin jugor të Mariupolit, sipas kryebashkiakut të tij. Ukraina tha se nuk do …

Read More »