Tag Archives: Rinisin bisedimet e paqes

Rinisin bisedimet e paqes ndërmjet Ukrainës dhe Rusisë

Kanë rinisur bisedimet ndërmjet Ukrainës dhe Rusia. Ato po zhvillohen online. Ndërsa në fillim të javës delegacionet u takuan ballë për ballë në Stamboll, Turqi. Zyra presidenciale e Ukrainës, e cila citoi negociatorin ukrainas Mykhailo Podolyak, konfirmoi se bisedimet ishin zhvilluar, por nuk dha detaje të mëtejshme. Këtë javë u duk se kishte pasur një përparim të mundshëm në bisedimet e paqes …

Read More »