Tag Archives: Rini

Sekreti i rinisë së përjetshme! Kjo është dieta me 6 vakte e Cristiano Ronaldos

Cristiano Ronaldo është një ndër sportistët me gjendjen më të mirë fizike. Edhe pse tashmë 36-vjeçar, ai duket dhe luan sikur të ishte ende 26. Një pjesë e mirë e “sekretit të rinisë së përjetshme” të portugezit, është stërvitja e vazhdueshme që bën, por edhe dieta strikte që ndjek me rigorozitet. Që prej kohës kur luante te Real Madrid, Ronaldo …

Read More »