Tag Archives: Rama për krizën energjitike:

Rama për krizën energjitike: Frika s’është rritja e çmimit, investoni në panele diellore

Kryeministri Edi Rama ka folur për krizën energjitike gjatë një takimi që ka zhvilluar sot me importues dhe eksportues. Ai tha se frika më e madhe nuk është rritja e çmimit të energjisë, por rreziku i mungesës së furnizimit. Rama u shpreh se qeveria do të ndihmojë familjet dhe fabrikat që të investojnë në panele diellore, si një mënyrë për …

Read More »