Tag Archives: Rama: Bravat i keni të sigurta

Rama: Pediatria e re në Spitalin e Fierit, shërbim shumë më cilësor

Një tjetër investim nga qeveria në kuadër të modernizmit të sistemit shëndetësor është edhe Pediatria e re në Spitalin e Fierit. Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot foto nga Pediatria e re, e cila tashmë ofron shërbim shëndetësor shumë më cilësor për të gjithë pacientët e vegjël. “Mirëmëngjes dhe me Pediatrinë e re në Spitalin e Fierit, me kushte shumë …

Read More »

Dorëzimi i 260 banesave të reja në Kavajë, Rama: Bravat i keni të sigurta

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Kavajë, për dorëzimin e 260 banesave të reja të rindërtuara pas tërmetit të 2019-tës. Teksa foli për dorëzimin e tyre, Rama i “siguroi” pronarët e rinj të banesave se “bravat” janë të sigurta dhe të bëjnë kujdes se mos ua bllokojnë. Rama: Dhënia e çelësave për gjithë këto familje, që për ju ishte e pabesueshme. …

Read More »