Tag Archives: rajoni Donbas

Rusia vazhdon përpjekjet e rekrutimit në ushtri, në rajonin e Donbasit

Rusia ka rritur fushatën e saj të “mobilizimit” në rajonin lindor të Donbasit dhe ka filluar të tërheqë burra që nuk kanë të drejtë për rekrutim, ka thënë shërbimi i inteligjencës ushtarake të Ukrainës në platformën e mesazheve në internet, Telegram. Agjencia tha se punonjësit e “ndërmarrjeve strategjike”, të cilët më parë ishin përjashtuar nga shërbimi ushtarak, tani po hartoheshin. …

Read More »