Tag Archives: qytetarët mblidhen sot

Protestë për naftën, qytetarët mblidhen sot para kryeministrisë

Sot në orën 17:00 protestohet sërish para kryeministrisë. Organizatorët kanë njoftuar se protesta synon që qeveria të reflektojë dhe të ulë çmimin e karburantëve dhe produktet ushqimore. Qytetarët kanë protestuar edhe më herët por u ndalën me uljen e çmimit të naftës në bursa e si rrjedhojë edhe në vendin tonë. Ndërkohë sot në orën 17:00 qytetarët do të jenë …

Read More »