Tag Archives: qen

Shndërrohet në qen duke shрenzuar 12 milionë jen, pasi u lodh si njeri!

Ëndrrat mbajnë pritshmëri dhe shpresa të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Për këtë burrë japonez, ëndrra e tij përputhej me një fiziologji të veçantë. Përdoruesi i Tëitter-it, Toko-san përmbushi ëndrrën e tij për t’u dukur si një kafshë kur u shndërrua në një ‘Collie’, një racë qensh. Ai ishte në gjendje t’i nënshtrohej transformimit të tij me ndihmën e një …

Read More »