Tag Archives: që tronditi Irlandën

Rusia zhvendos stërvitjen detare që tronditi Irlandën

Rusia thotë se do të zhvendosë stërvitjet detare në brigjet e Irlandës, pasi Dublini ngriti shqetësime, mes një mosmarrëveshjeje të tensionuar me Perëndimin mbi zgjerimin e aleancës së NATO-s dhe frikës se Rusia po përgatitet të pushtojë Ukrainën. Stërvitjet e 3-8 shkurtit do të mbaheshin 240 km (150 milje) nga Irlanda jugperëndimore – në ujërat ndërkombëtare, por brenda zonës ekskluzive …

Read More »