Tag Archives: që lan enët dhe tualetin

Miliarderi që lan enët dhe tualetin, profili i vjehrrit të kryeministrit britanik

Ai mund të ketë pasuri në vlerë rreth 3.9 miliardë funte, por jeton thjesht, duke preferuar ta përdorë pasurinë e tij vetëm për të blerë libra. Ky është vjehrri i personit më të përfolur të ditëve të fundit, kryeministrit aktual të Britanisë së Madhe, Rishi Sunak. Në vitin 1981, Narayana Murthy themeloi kompaninë e softuerit teknologjik Infosys, një shumëkombëshe 9.6 …

Read More »