Tag Archives: që e vizitoi

Vdekja e 3-vjeçares në Elbasan/ Nis hetimi për mjekun që e vizitoi

Policia e Elbasanit ka nisur ditën e sotme një procedim penal për mjekun, i cili ka qenë roje natën kur ka shkuar me urgjencë e mitura 3-vjeçare dhe ka humbur jetën. eEdhe pse familjarët e 3-vjeçares në Elbasan nuk ngritën asnjë pretendim për neglizhencë të mjekëve, hetimet e policisë kanë vërtetuar të kundërtën. Gentian Alla është mjeku roje i cili …

Read More »