Tag Archives: Pyetje me alternativa

Matura 2022 do ndryshojë! Pyetje me alternativa

Përqindja e nxënësve me diferencë +/- 3 nota në provimin e matematikës është më e lartë në ZVA Krujë, Kurbin, Lushnjë, Lezhë. Ndërsa në matematikë rezulton ZVA Kavajë, Kurbin dhe Kukës. Matura shtetërore 2022 pritet të ketë një reformim rrënjësor. Ministrja e arsimit, Evis Kushi duke pranuar shqetësimin e nxënësve dhe prindërve në lidhje me hartimin e tezave të provimeve …

Read More »