Tag Archives: Putin nënshkruan dekretin:

Putin nënshkruan dekretin: Nga nesër, gazi duhet të paguhet vetëm në rubla ose ndërpriten kontratat

Presidenti rus Vladimir Putin ka thënë se ka nënshkruar një dekret që thotë se blerësit e huaj duhet të paguajnë në rubla për gazin rus nga 1 prilli dhe kontratat do të ndërpriteshin nëse këto pagesa nuk do të kryheshin. “Për të blerë gazin natyror rus, ata duhet të hapin llogari në rubla në bankat ruse. Nga këto llogari do …

Read More »