Tag Archives: pune te zakonshme

Yjet e Hollywood-it që kanë bërë punë mjaft të zakonshme përpara se të bëheshin të famshëm

Rruga drejt famës dhe pushtetit nuk është gjithmonë e lehtë. Para se të bëheshin të pasur, të suksesshëm dhe të famshëm, disa nga yjet e sotëm duhej të provonin shumë profesione të ndryshme. Për shembull, shumë vite më parë, Jessica Chastain argëtonte fëmijët, e veshur me një kostum Mickey Mouse dhe Sylvester Stallone pastronte kafaze luanësh në kopshtin zoologjik. 1. …

Read More »