Tag Archives: Pse nuk besohet PD

Pse nuk besohet PD, kur flet për kriza dhe korrupsion?

Edi Rama, nuk kishte mbushur 100 ditët në pushtet, dhe prej frëngjive të Partisë Demokratike, doli deklarata e parë politike e pabazuar asgjëkundi “qeveria po zhytet në korrupsion…”. Dhe pastaj me rradhë nisën “betejat” e Sanço Panços me “mullinjtë e erës”. Duke dashur të mbajë të ndezur tek mbështetësit e saj, ndjenjën e “opozitës luftarake”, gjithmonë Partia Demokratike e Sali …

Read More »