Tag Archives: Pse duhet të vaksinoheni kundër COVID

Ministria e Shëndetësisë apel qytetarëve: Pse duhet të vaksinoheni kundër COVID

Ministria e Shëndetësisë ka përsëritur apelin për vaksinimin e qytetarëve kundër COVID. Ajo thekson se vaksina ndihmon që të mos sëmuremi rëndë dhe përgatit sistemin imunitar për të luftuar virusin që shkakton COVID-19. “Vaksina ndaj COVID 19 ndihmon që të mos sëmuremi rëndë. Vaksinimi përgatit sistemin imunitar për të luftuar virusin që shkakton COVID 19. Kjo siguron mbrojtje të fortë …

Read More »