Tag Archives: PS mbledh Asamblene

PS mbledh Asamblenë, caktohet data dhe ora

Partia Socialiste do të mbledhë Asamblenë Kombëtare ditën e mërkurë në orën 17.00. Mbledhja do të zhvillohet online. Gjithashtu është zbardhur edhe rendi i ditës. Në fokus të mbledhjes janë punimet e Kongresit, i cili do të zhvillohet më 9 prill. Pikat, të cilat do të diskutohen në mbledhje janë: 1. Miratimi i vendimit për thirrjen e Kongresit të Partisë, …

Read More »