Tag Archives: Protestë para drejtorisë

Protestë para drejtorisë së Policisë së Tiranës/ Flasin motrat

Një grup qytetarësh janë mbledhur sot në protestë para drejtorisë së Policisë së Tiranës në mbështetje të dy motrave Mirela dhe Albina Ruko të cilat u dhunuan një ditë më parë në mes të ditës në Tiranë. Ato po ecnin në trotuar në rrugën e Bogdanëve ku u qëlluan me grushte nga një i ri 30-vjeç me emrin Denis. Kjo ishte një ngjarje e …

Read More »