Tag Archives: prokuroria nis hetimet

Dëmtimi i regjistrave në Kadastrën e Durrësit, prokuroria nis hetimet

Prokuroria ka nisur hetimet pas publikimit të raporteve mbi gjendjen e dosjeve dhe regjistrave të pronave në Kadastrën e Durrësit. “Nisur faktet e bëra publike në media për kontrollin e ushtruar në Kadastrën e Durrësit dhe konstatimin e dëmtimeve në regjistrat e pasurive të paluajtshme të regjistruara në zonën bregdetare të Durrësit si Plazh, Spitallë, Lalëz, Draç, Rodon, etj Prokuroria …

Read More »